Školoseum je nastao 2021. godine kao ideja skupine mladih instruktora, koji su prepoznali značajan manjak u ponudi kvalitetnih i sveobuhvatnih individualnih poduka.

Primijetili smo kako je fokus na šturoj teoriji i podacima, umjesto na prepoznavanju problema u učenju s kojima se svaki polaznik suočava individualno. Naša osnovna misija jest, uz kvalitetno prenošenje znanja, svakom polazniku prenijeti i vještine učenja koje će mu u budućnosti pomoći da samostalno pristupi problemu ili pitanju te pronađe prave informacije i odgovore.

Ukratko, cilj nam je svakog polaznika osamostaliti.

Poduke se održavaju na novoj adresi, Ljudevita Šmidhena 6. Prostor je ugodan te je prilagođen radu u manjim grupama i potrebama naših polaznika.

Uz poduke trenutno nudimo i lekturu i prijevode, a s vremenom planiramo proširiti svoju ponudu i drugim pomoćnim uredskim djelatnostima.

Sve detalje u veyi naše ponude, pronaći ćete na stranici Usluge i Cjenik.

Za sva pitanja, informacije ili rezervaciju termina možete nam se javiti putem stranice Kontakt ispunjavanjem kontakt forme, porukom na društvenim mrežama, te na e-mail skoloseum.smb@gmail.com ili broj telefona 099 806 8167.